Route en Locatie

Over ons

Over ons

Bouwelementen zijn vandaag de dag meer dan enkel functionele afwerkingen, het is de finishing touch die uw huis net dat beetje extra geeft en helemaal afmaakt. De artikelen van HawkNatuursteen.nl hebben een eigentijds karakter, zijn van hoge kwaliteit en oerdegelijk. De elementen worden allen vervaardigd uit natuursteen, met name van hardsteen en graniet. Graniet is een zeer harde natuursteensoort, is weinig poreus, krasbestendig, vorstbestendig en kleurvast. Dat maakt basalt voor zowel binnen- als buitentoepassingen erg geschikt. Hardsteen is minder kras- en vlekbestendig, wat ook weer kan worden uitgelegd als het sterke punt van deze steensoort. Hardsteen leeft! Vlekken ontstaan en verdwijnen evenals ondiepe krasjes. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we alleen samenwerken met de beste en meest betrouwbare leveranciers. Alle producten worden voor levering door ons gecontroleerd en aan de afwerking wordt de grootst mogelijke zorg besteed.

Bij HawkNatuursteen.nl staan een persoonlijke benadering, een goede service en directe levering uit voorraad centraal. U vindt er een breed assortiment aan artikelen van eigen ontwerp, maar ook maatwerk is mogelijk. Er is veel ruimte voor creativiteit. Natuurlijk helpen de medewerkers van HawkNatuursteen.nl u graag bij uw keuze door het geven van een eerlijk, op u afgestemd advies. HawkNatuursteen.nl is een professioneel bedrijf met meer dan 20 jaar praktijkervaring in de branche en de nodige specialistische kennis. HawkNatuursteen.nl levert aan zowel particulieren als bedrijven.

Wat ons uniek maakt is deze website, welke u de mogelijkheid biedt inspiratie op te doen en te oriënteren op wat HawkNatuursteen.nl u te bieden heeft. U kunt de afmetingen, prijzen, foto´s en eigenschappen van de verschillende artikelen bekijken en vergelijken en eventueel artikelen toevoegen aan de prijscalculatie. Zo ziet u direct de totaalprijs en kunt u via de website een bestelling plaatsen. Ook bent u van harte welkom de showroom in Veghel (routebeschrijving ) te bezoeken.

Daarnaast kunt u een eigen account aanmaken en inloggen op de website, met als voordeel dat u niet telkens opnieuw uw contactgegevens hoeft in te vullen. Zo kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen of uw bestelling plaatsen. Ook kunt u eerdere offertes en bestellingen terug zien en de status van uw lopende offertes / bestellingen opzoeken.