Uit voorraad leverbaar

per stuk excl. BTW € 3,95 *
Sample Belgisch hardsteen (geschuurd)Productomschrijving

Normaal gesproken is het sample 100 x 100 x 20 mm, waarbij alleen de bovenzijde is afgewerkt.

Bij verzending vragen we een kleine vergoeding (zie productprijs). Uiteraard kunt u het sample in onze winkel gratis afhalen.

Hoewel de samples een goed beeld geven van het product kan er een verschil in kleurschakering, structuur en aderpatroon zitten tussen het product en het sample.Wat is Belgisch hardsteen?

Natuurlijk en authentiek, Belgisch hardsteen geeft een prachtige uitstraling aan uw leefwereld, of u nu de voorkeur geeft aan een hedendaagse, klassieke of landelijke stijl. Belgisch hardsteen weerspiegelt uw persoonlijkheid. Ongeacht of u het materiaal voor uw interieur, uw tuin of uw gevel gebruikt, het past zich moeiteloos aan uw stijl en wensen. Hij verrijkt uw terras, vloer, werkblad, douche of gevel met stijl en karakter. Dit tijdloze en edele materiaal – met een levensgeschiedenis van 345 miljoen jaar – verleidt door zijn stevigheid, elegantie, verfijning en authenticiteit.

We gebruiken voor de vervaardiging van de producten alleen echte Belgische hardsteen uit Henegouwen in een 'courante'- danwel 'super'-keuze.

Maar informatie over Belgisch hardsteen

Extra informatie

Artikelnummer 13925