Uit voorraad leverbaar

per stuk excl. BTW € 3,95 *
Sample Absolute Black (gepolijst)Productomschrijving

Normaal gesproken is het sample 100 x 100 x 20 mm, waarbij alleen de bovenzijde is afgewerkt.

Bij verzending vragen we een kleine vergoeding (zie productprijs). Uiteraard kunt u het sample in onze winkel gratis afhalen.

Hoewel de samples een goed beeld geven van het product kan er een verschil in kleurschakering, structuur en aderpatroon zitten tussen het product en het sample.Wat is Graniet?

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Wij leveren uitsluitend graniet in haar pure massieve vorm en selecteren enkel de mooiste en beste soorten.

Graniet komt vrijwel overal ter wereld voor. Het kleurenspectrum per granietsoort varieert sterk. Graniet is veelal licht- dan wel donkergrijs van kleur. Maar ook nagenoeg wit, zwarte en gekleurd graniet komt voor.

Graniet is weinig poreus, zeer hard (vergelijkbaar met basalt), vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Graniet is niet of nauwelijks gevoelig voor zuren. Dit maakt de toepassingen eindeloos. We passen graniet bijvoorbeeld toe als bovenblad voor tafels, salontafels, sidetables, bartafels en banken, maar ook bijvoorbeeld als keukenblad, werkblad, vensterbank, plateau en als binnendeurdorpel.

Maar informatie over Graniet

Extra informatie

Artikelnummer 13926